QUI SOM

El RACC va néixer el 1906 com una entitat moderna i innovadora, amb una decidida vocació de servei a les persones, que al llarg de la seva trajectòria l’ha portat a desenvolupar múltiples tipus de serveis, tant per als seus socis com per als seus clients corporatius.

Vocació de servei

Avui el Grup d’empreses RACC, amb més de 1.400 treballadors, ofereix cobertura i serveis d’alta qualitat per atendre les necessitats de més de 10 milions de clients a qualsevol lloc del món. És especialista en la prestació d’assistència personal, familiar, mecànica i a la llar.

Cultura de la mobilitat i esperit esportiu

Com a entitat al servei de la societat, el RACC promou una nova cultura de la mobilitat més segura i respectuosa amb el medi ambient, tenint una gran capacitat de divulgació i influència en aspectes relacionats amb la millora de la Seguretat Viària, la reducció dels accidents i les infraestructures.

Així mateix, fidel al seu esperit esportiu inicial, promou l’esport del motor, formant a joves pilots i organitzant proves dels campionats del món de Fórmula 1, Moto GP, Mundial de Ral·lis i RallyCross.

Hi som per ajudar

El nostre lema “Hi som per a ajudar” és l’expressió que millor defineix aquesta relació que el RACC té amb les persones i amb les empreses a les que presta els seus serveis i a la societat, amb la qual manté una activa implicació i compromís.

0M
Clients en cartera
0M
d’assistències anuals
0
Trucades diàries
0
Empleats i empleades
0
Oficines a tot Espanya
0
Centrals de coordinació a Barcelona, Madrid i Badalona

Presència en fòrums locals, nacionals i internacionals de la mobilitat actual i futura.

Veure documentació corporativa Grup RACC